Veilig en succesvol

Veel van de kopers en verkopers bezoeken Tweedehandslaminaat.nl met goede bedoelingen en zijn eerlijk. Verkopers vermelden de juiste details, inclusief onvolkomenheden, bij hun advertentie. Ook kopers houden zich aan hun afspraken. Jammer genoeg zijn er natuurlijk uitzonderingen. Meer weten over hoe je op een veilige manier succesvol handelt? Kijk dan eens bij onze onderstaande tips.

Voordat je handelt

  • Bekijk of de verkoper de geplaatste foto’s zelf gemaakt heeft en of de tekst met specificaties door de verkoper geschreven is.
  • Controleer het e-mailadres en/of telefoonnummer van je handelspartner via: Mijnpolitie.nl.

Tijdens het handelen

  • Maak duidelijke afspraken en voorkom misverstanden voor, tijdens of na de (ver) koop.
  • Handel de financiën persoonlijk af. De koper kan op die manier eerst de partij inspecteren en de verkoper krijgt direct het geld.

Belangrijk

Bewaar informatie over jouw handelspartner zorgvuldig. Denk hierbij aan een kopie van de advertentie, foto’s, e-mailcorrespondentie over gemaakte afspraken en contactgegevens. Wanneer jouw handelspartner zich niet aan de afspraak houdt, kunnen wij aan de hand van jouw informatie stappen ondernemen.

Meld fraude, een verdachte link of e-mail via [email protected]. Je kunt ten aller tijden contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld als je twijfelt of een bericht van Tweedehandslaminaat.nl afkomstig is, je een e-mailbericht van een afzender niet vertrouwt of wanneer je vermoedt dat derden toegang tot jouw account hebben verkregen.

Ten aller tijden

  • Bescherm je wachtwoord en deel deze met niemand.
  • Wijzig je inloggegevens alleen direct via Tweedehandslaminaat.nl/login.
  • Tweedehandslaminaat.nl vraagt nooit om bank- of creditcardgegevens in een e-mail.
  • Gebruik altijd unieke wachtwoorden voor al je online accounts. Voorkom dat jouw wachtwoord van Tweedehandslaminaat.nl hetzelfde is als die van je e-mailaccount.

Heb je na het lezen van deze tips vragen, een melding of heb je ons voor iets anders nodig? Neem contact met ons op!