Florisvink

floris keurmerk

Hét keurmerk van Tweedehandslaminaat.nl; Florisvink. Uiteindelijk kan elk laminaat opnieuw gelegd worden, maar het een is van betere kwaliteit dan het ander. Om je te wijzen op de zogeheten ‘toppers’ tussen de advertenties, kenmerk ik deze met een Florisvink. Het laminaat bestudeer ik op de volgende punten: dikte van het laminaat, merk, productiejaar, oppervlakte en ruimte waarin het laminaat gelegen heeft.

Verkopers hoeven niets te doen om een Florisvink te bemachtigen. Als ik vind dat ik jouw partij tot goed spul kan rekenen, plak ik het vinkje zelf bij de advertentie. Als koper betaal je voor een partij met een Florisvink niet meer dan voor gewoon tweedehands laminaat. Het is gewoon een stukje service van mij!

Je moet wel weten dat een Florisvink géén garantie op kwaliteit biedt. Door de kenmerken schat ik in of het laminaat goed geschikt is om nog een keer te gebruiken. Ik ben een professional, maar ik zie de partij niet live met mijn eigen ‘timmermansoog’ en kan dus geen garantie verstrekken.

Dus wil je goed spul voor je geld? En teleurstelling, zo goed als, voorkomen?

Bied op een partij voorzien van een Florisvink en sla mijn gratis advies niet in de wind!

Groetjes Floris

Ps. Op zoek naar laminaat met een Florisvink? Klik hier of kijk op de kooppagina en vink tussen de zoekopties ‘Florisvink’ aan! Succes!

Succes met klussen!

floris foefjes floris flikt het florisvink