← terug naar overzicht

Wonen bij Reina

Reina is leuk –And so is her casa. Een typisch huis waar niets bij elkaar past, maar ook alles bij elkaar past.

Meubels in hun waarde laten
Veel items kennen een verhaal. Tijdens haar opleiding als meubelmaker heeft ze een aantal meubels zelfgemaakt. Ook heeft ze veel spullen gekregen of tweedehands gekocht.
“Mensen denken vaak dat tweedehands spullen gelijk staan aan ‘opknappers’. Ik vind sommige items juist prachtig met hun ‘tweedehands look’. Aan de tafel is bijvoorbeeld te zien dat deze intensief gebruikt is. Hij ademt een verhaal. Het gevoel bij de tafel krijg je niet meer terug als je eenmaal met schilderen begint.”

“Al vanaf mijn middelbare schooljaren verzamel ik items voorin mijn interieur. Van een praktische uitzet tot spullen waar ik aan verknocht ben. Deze spullen hebben geduldig gewacht tot ik dit appartement kocht.
Doordat een mix is ontstaan van verschillende stijlen, is er een warme sfeer ontstaan. Oost, west, thuis best.”

Wil jij ook een leuk huisje?
-Begin al jong met het verzamelen van spullen. Die oude kast van je oma kan ook mooi staan in een modern interieur.
-Interieurinspiratie haal ik van Pinterest en geef er vervolgens mijn eigen draai aan.

Laminaat ReinaEettafel Reina